10/2/07

Tradició

A Santalinya el jovent es menjava un moltó en comú, abans a l'hostal, més tard al cafè. El pagaven entre tots, a raó de tant per cap.

Discordança

cacofonia
desacord
divergència
discrepància
oposició
incoherència

Immunitat

Com que sempre m'ha agradat el vostre món, el dels nois i les noies com tu, he escrit una pila de llibres i cançons per a vosaltres, i també obres de teatre.

Betty

no
La teva mirada escorreguda
sóc
La teva escorreguda mirada
de
L'escorreguda teva mirada

7/2/07

Pollet

El 3 de maig de 1959 un diari publicava:

CAS SINGULAR

L'Escala.- Cas singular, alhora que curiós per a l'avicultura, va tenir lloc en aquesta localitat el passat dia 23. La família gal·linàcia veia néixer un nou membre, però d'un mode tan diferent que si no hagués estat pel nerviosisme de la seva mestressa, que el va ofegar amb les mans, s'hauria convertit en un exemplar digne d'admiració. Es tractava d'un pollet que va néixer amb el seu cap corresponent, però amb quatre potes i quatre ales, col·locades simètricament al seu lloc corresponent, oferint la resta l'aspecte d'un ser completament normal. Segons l'opinió de persones expertes en la matèria, és gairebé segur que l'animal hauria viscut, ja que l'anomalia només afectava les extremitats esmentades.

Sagitari

Aquest serà un mes esgotador, ple de compromisos feliços que exigeixen massa. Sents que necessites unes vacances i qualsevol escapada d'urgència serà positiva. El més probable és que et quedis a casa: busca la forma de tenir temps per a tu. Assumeix riscos sentimentals.

6/2/07

El taller del Bulli


Barregeu en un matràs, a parts iguals, l'obra del cineasta Russ Meyer i la del ninotaire Peyo. Feu-ho bullir a foc lent durant cinc minuts. Obtindreu una Tura Satana dels colors de la Barrufeta.

Clarianes

p
l
o
u

p
o
c

p
o
c

p
o
c

5/2/07

Textures

Cor de vidre

Desengany

Vidres de cor